Tropical Mini Wafers Mix 250ml Forstør

Tropical Mini Wafers Mix 250ml

61084 / Mini Wafers Mix

Ny vare

Tropical Mini Wafers Mix er et mix af grønne og røde mallepiller. Tropical Mini Wafer Mix kan bruges både til bundsøgende fisk, maller og krebs og krabber.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

100,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Tropical Mini Wafers Mix er en synkende mallepille med astaxanthin og spirulna. Mallepillen kan bruges til fodring af bundsøgende akvariefisk, maller, krebs og krabber.

De små multi-ingrediens synkende mallepiller kan bruges til alle bundsøgende fisk og maller, f.eks. ancistrus og pansermaller.

De røde mallepiller er kilden til naturlig astaxanthin og beta-clucan, som styrker fiskens immunforsvar stimulator. Dette er med til at øge fiskens sundhed og resistens over for sygdomme. 

De grønne mallepiller indeholde spirulina og fibre som regulerer fordøjelsen. Mallepillerne nedbrydes ikke i vand, bibeholder deres form og smuldrer ikke i vandet på trods af at de bliver gennemblødt, hvilket gør fodring af krebs meget lettere.

Anvisning:
Det anbefales at fodre i små portioner flere gange om dagen, dog ikke mere end fiskene kan indtage i løbet af en halv times tid.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse