Tilbud! Tropical Supervit Granulat 1000ml Forstør

Tropical Supervit Granulat 1000ml

ItemID: s-015290

Ny vare

Tropical Supervit Granulat er et fiskefoder i granulatform til altædende akvariefisk. Tropical Supervit Granulat er et kvalitets fiskefoder som vi tilbyder til en super skarp pris. Tropical Supervit kan benyttes som supplement til andet fiskefoder.

Flere detaljer

3 Varer

Fast lav pris!

100,00 kr inkl. moms

-50,00 kr

150,00 kr inkl. moms

Yderligere information

 

Producentens beskrivelse:
SUPERVIT Granulat flere ingredienser granulat fiskefoder med beta-glucan. SUPERVIT Granulat fiskefoder er et universelt foder i form af granulat, beregnet til daglig fodring af de fleste altædende akvariefisk, som lever på bunden eller i de midterste lag af vandet. Ernæringsmæssige og energiske behov er opfyldt ved en usædvanlig rig formel baseret på et par snesevis af nøje udvalgte ingredienser af den bedste kvalitet, herunder krebsdyr, bløddyr og alger. Fisk immunitet system og dets evne til at bekæmpe patogener lettes af beta-glucan og stabiliseret vitamin C. En sådan diversificeret formel gør SUPERVIT granulat en perfekt fodring løsning til populære, flerartsfiskeri tanke, når den tjener som en base for yderligere supplering med vegetabilsk og høj-protein fødevarer, efter behov.

Dette fiskefoder er også tilgængelige i forskellige former: Supervit, Supervit Chips, Supervit Mini Granulat, SuperTabin A, SuperTabin B, SuperTabin Jumbo størrelse

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse