Tropical Krill Flake Forstør

Tropical Krill Flake

Ny vare

Tropical Krill Flake er et fiskefoder i flageform baseret på krill. Tropical Krill Flake styrker farverne i dine fisk med det store indhold af krill (40%). Tropical Krill Flake kan bruges som hovedfoder til altædende og kødædende ferskvand og saltvands akvariefisk. Tropical Krill Flake fås i flere varianter

Flere detaljer

1 Enhed

Advarsel: Sidste enheder på lager!

120,00 kr inkl. moms

  • 500ml
  • 5L

Yderligere information

Tropical Krill Flake er et fiskefoder i flageform med tilføjelse af krill. Multi-ingrediens, farve-styrke, i form af flager med et højt indhold af krill (40%) til daglig fodring af altædende og kødædende fisk i ferskvand og saltvand akvarier. Den unikke smag i Tropical Krill Flake er relateret til mængden og typen af ​​aminosyrer til stede i krill. Krill er også en værdifuld kilde til let fordøjeligt protein, umættede fedtsyrer, herunder omega-3 og chitin, materialet vægt, effektivt regulerer funktionen af ​​mave-tarmkanalen.

Desuden krill leverer naturlige carotenoider, som ved regelmæssig fodring med Tropical Krill Flake, er med til at intensivere farverne på dine akvariefisk. Optimalt afbalanceret sammensætning garanterer fremragende foderstand på dine akvariefisk og har en positiv effekt på deres reproduktionsevne.

Tropical Krill Flake er også tilgængelig i følgende fodertyper: Tropical Chips Krill, Tropical Krill Gran

Prøv også: Tropical Tanganyika

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse