Tilbud! Tropical Supervit 1000ml Forstør

Tropical Supervit 1000ml

s-015280

Ny vare

En multi-ingrediens fiskefoder til daglig fodring af altædende akvariefisk. Tropical Supervit er et super godt fiskefoder til dine akvariefisk, og vi tilbyder dette fiskefoder til en særlig skarp pris. Tropical Supervit anbefales til akvarier med forskellige akvariefisk (selskabsfisk) som primært fiskefoder.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

60,00 kr inkl. moms

-40,00 kr

100,00 kr inkl. moms

Yderligere information

En multi-ingrediens fiskefoder til daglig fodring af altædende akvariefisk. Tropical Supervit er et super godt fiskefoder til dine akvariefisk, og vi tilbyder dette fiskefoder til en særlig skarp pris. Tropical Supervit anbefales til akvarier med forskellige akvariefisk (selskabsfisk) som primært fiskefoder.

Producentens beskrivelse:
SUPERVIT flere ingredienser flage fiskefoder med beta-glucan. SUPERVIT er en universel flake fiskefoder til daglig fodring af de fleste arter af altædende fisk. Ernæringsmæssige og energiske behov er opfyldt ved en usædvanlig rig formel baseret på et par snesevis af bedste kvalitet ingredienser. Otte forskellige typer flager indeholder bl.a. naturlige immun stimulator - beta-glucan - og spirulina, blæksprutter og krebsdyr, herunder velsmagende krill. Immunitet er også forbedret ved stabiliseret vitamin C. Naturlige carotenoider intensivere fiskens farve og forbedre den generelle tilstand af fisk. Sådan en diversificeret formel gør SUPERVIT særligt anvendelige populære flere arter af akvariefisk, når den tjener som en base for yderligere supplering med planteædende og høj-protein fødevarer, efter behov.

Denne fødevare er også tilgængelige i forskellige former: Supervit Granulat, Supervit Mini Granulat, Supervit Chips, Supervit tabletter, Supervit Tabletter B

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse