Generelle handelsbetingelser:

Priser:

Alle priser er inklusiv moms, med mindre andet er specificeret.

Betaling:

Mallen.dk modtager betaling med og yden gebyrer. Se muligheder for betaling samt gebyrer i vores betalingsbetingelser her:
http://www.mallen.dk/content/5-betaling


Leveringsbetingelser:

Leveringsomkostninger:
Kunden betaler for leverings-omkostningerne med mindre andet er specificeret. Når man handler på Mallen.DK accepterer man samtidig de oplyste priser for levering.

Levering:
Se vores leveringsbetingelser 

Betingelser for fortrydelsesret & reklamation:

Fortrydelsesret:
Kunden har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, kunden modtager varen. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til nedenstående adresse, hvor der er vedlagt en kopi af købskvitteringen. Den returnerede vare skal være i væsentligt samme stand som ved leveringen. 

Reklamation:
Hvis kunden har modtaget en vare behæftet med fejl, skal kunden hurtigst muligt reklamere, og senest inden der er gået 2 år. Ved reklamation oplyses ordrenummer eller anden form for identifikation af købet. 

Returnering:
Returnering eller reklamation kan ske til:
Mallen.DK v/ Kenneth Nielsen
Bastrups Alle 38
8940 Randers SV

Mallen.DK's ansvar: 
Mallen.DK påtager sig ikke yderligere ansvar end hvad Mallen.DK er forpligtet til efter Dansk ret. Det forudsættes, at kunden er bekendt med Mallen.DK's betingelser. Den nyeste version af Mallen.DKs handelsbetingelser vil være annonceret på
http://mallen.dk/index.php?id_cms=3&controller=cms&id_lang=2

Betingelserne er gældende pr. 1 December 2014