Akvariefisk

Vi opdrætter selv mange af vores dyr, men køber også en del hos danske opdrættere for at sikre en høj kvalitet. Derudover, så samarbejder vi med opdrættere i tyskland, polen og tjekkiet, som jævnligt leverer kvalitetsdyr til os. Vi sikrer altid en god kvalitet hos alle vores fisk, med minimum 14 dages karantæne før de bliver solgt. Ønsker du at ...

Vi opdrætter selv mange af vores dyr, men køber også en del hos danske opdrættere for at sikre en høj kvalitet. Derudover, så samarbejder vi med opdrættere i tyskland, polen og tjekkiet, som jævnligt leverer kvalitetsdyr til os. Vi sikrer altid en god kvalitet hos alle vores fisk, med minimum 14 dages karantæne før de bliver solgt. Ønsker du at få leveret dyr, så kontakt os - Vi sender ikke levende dyr.

Mere

Akvariefisk Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Akvariefisk

  Her finder du akvariefisk og andre akvariedyr til dit akvarium. De akvariefisk som du finder her på siden kan feks være guppyer, sværddragere, guramier eller andre selskabsfisk. Akvariefisk findes i mange former, størrelser og farver - kontakt os hvis der er nogle akvariefisk du lige står og mangler, vi kan skaffe det meste

 • Rejer

  Her finder du rejer og dværgrejer i alverdens former og farver. Vi sender ikke rejer med posten, men du er mere end velkommen til at kontakte os for afhentning, eller leverer efter nærmere aftale så frem det er muligt. Vores rejer stammer fra eget opdræt, andet dansk opdræt eller tysk, polsk eller tjekkisk opdræt.

 • Maller

  Her finder du alle vores typer af sugemaller. Feks kan du finde sugemaller fra familierne Ancistrus, Hypancistrus, Corydoras, Gibbensis og Pleco. Vores maller stammer primært fra eget opdræt, eller fra en af vores opdrættere i tyskland, polen eller tjekkiet. Alle vores maller gennemgår en karantæneperiode på minimum 14 dage, før de sættes til salg. I kategorien her, finder du maller som ikke kategoriseres som almindelige akvariefisk.

 • Snegle

  Her finder du sulawesi snegle, zebra snegle og andre snegle inden for akvariehobbyen. Vi har blandt andet dansk opdrættede Sulawesi snegle, posthornsnegle og andre flotte snegle af dansk opdræt.

 • Guppyer

  Her finder du vores udvalg af guppyer - vi sælger udelukkende rene stammer af eget eller tysk opdræt. Vi forsøger at sikre høj kvalitet og sundhed hos vores guppyer, og derfor sætter vi en ære i selv at opdrætte vores fisk. Vi tilbyder populære guppyer som Blue Moscow, Half Black White, American Green, Red Mosaic og andre super flotte guppyer til den kræsne akvarist. Kontakt os gerne hvis din guppy ikke er på lager for at høre estimeret tid for hvornår vi kan have guppyer klar til dig.