Akvarieudstyr

Akvarieudstyr - Her finder du vores udvalg af akvarieudstyr til dit akvarium. Vi har et bredt udvalg af akvarieudstyr, som f.eks. bundlag, akvariegødning, akvarieplanter, fiskenet, varmelegmer og meget andet akvarieudstyr. Søger du noget specielt akvarieudstyr, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller chat her på siden, så vil v...

Akvarieudstyr - Her finder du vores udvalg af akvarieudstyr til dit akvarium. Vi har et bredt udvalg af akvarieudstyr, som f.eks. bundlag, akvariegødning, akvarieplanter, fiskenet, varmelegmer og meget andet akvarieudstyr. Søger du noget specielt akvarieudstyr, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller chat her på siden, så vil vi gerne hjælpe dig med at skaffe det ønskede akvarieudstyr hjem til dig.

Mere

Akvarieudstyr 29 varer

Underkategorier

 • Bundlag

  Her finder du vores udvalg af bundlag og akvariesand og akvariegrus til dit akvarium. Vi tilbyder flere forskellige typer bundlag fra store producenter som f.eks. Dennerle

 • Akvarieplanter

  Her finder du vores udvalg af akvarieplanter og mos. Vi fører hovedsageligt akvarieplanter i potter, men du kan også finde andre mos og akvarieplanter her på siden i perioder - feks in-vito eller stængel akvarieplanter. Alle akvarieplanter er på lager hos lokalt i randers, og sendes alle ugens 7 dage. Søger du akvarieplanter til dit akvarie som ikke er på listen, så er du meget velkommen til at kontakte os for at få en pris på at tage de ønskede akvarieplanter hjem for dig.

 • Akvariegødning

  Her vil du finde vores udvalg af vores skellige typer akvariegødning til alle planter. Akvariegødning er essentielt for en god vækst hos dine akvarieplanter, og en godakvarie gødning vil hjælpe med at få dine planter til at vokse hurtigt. Du kan med succes også tilføre flydende kvælstof, eller tilsætte Co2 på flaske for at dine planter kommer til at stå endnu flottere i akvariet

 • Fiskenet

  Her finder du vores udvalg af fiskenet til akvariefisk, maller og rejer. Vores fiskenet findes i både god kvalitet og til en billig penge. Vi anbefaler fiskenet med fine masker til maller, og grove masker til de fleste selskabsfisk.

 • Fødekasser

  Her finder du vores udvalg af fødekasser. Fødekasser bruges primært til ungefødende akvariefisk, som feks guppy, molly og platy. Vores udvalg af fødekasser kommer i forskellige størrelser og farver, og alt efter  behov vil der være fødekasser til de fleste akvariefisk.

 • LED Lys

  Her finder du vores udvalg af LED skinner til dit akvarie. Vi fører primært LED Skinner fra JMB Aqualight, men har kontakter til andre LED producenter, så søger du noget specielt så er du velkommen til at skrive til os med producent og navn på LED skinner du søger. Vores JMB Aqualight LED skinner er high lumen LED med fuld garanti. JMB Aqualight LED skinner anbefales til planteakvarier hvor du vil spare penge på strømforbruget, men stadig ønsker en god plantevækst hos dine akvarieplanter. JMB Aqualight LED skinner findes desuden også med blå farve, til dem der går efter et "saltvands look" eller til det stilrene cichlide akvarie.

 • Testsæt

  Her finder du vores udvalg af testsæt - Vi har teststrips & dråbetest til erhvert behov for test af vandkvalitet eller parametre.

 • Heatpacks

  Her finder du vores udvalg af heatpacks til forsendelse og transport af akvariedyr.

 • Vandtilberedning

  Her finder du vores udvalg af vandtilberedning til akvariet. Vi har filtermedium, care og andre tilberednings produkter.

 • Varmelegmer

  Her finder du vores udvalg af varmelegmer til akvarie. Vores udvalg strækker sig over producenter som Tetra, Eheim og Hydor, som alle i større eller mindre grad producerer et driftsikkert varmelegme. Et varmelegme kan findes i flere forskellige størrelser, hvor watt normalvis angiver hvor stort akvarie varmelegmet kan opvarme. Som udgangspunkt, så er en smule større watt forbrug bedre end for lidt watt forbrug når du vælger varmelegme, da det er bedre at akvariet varmes op hurtigere end over lang tid, da det i sidste ende er billigere i strøm. Find dit varmelegme blandt nedenstående produkter.

 • Akvarie termometer

  Her finder du forskellige typer akvarie termometer til dit akvarium. Vi har termometer til at klister på glasset, eller til at påsætte med sugekop.

 • Algeskraber

  Her finder du vores udvalg af algeskrabere og algemagneter. Vi har algeskrabere med magnetfunktion, samt håndførte skrabere til komplet rengøring for alger på akvariets glas.

 • Luftsten

  Her finder du vores udvalg af luftsten til akvariet. Vi tilbyder flere forskellige størrelser af luftsten, fra helt små på ca. 2 cm til store luftsten på ca. 4 cm.

 • Slanger

  Her finder du vores udvalg af luftslange til luftpumpe og filtersystemer, samt almindelig slange til pumper og powerheads.

 • Luftslange fittings

  Her finder du vores udvalg af fittings til luftslanger og luftpumper i 4/6mm standard. Fittings til andre slange størrelser finder du under "andre fittings" katgorien.

 • Akvariebøger

  Her finder du vores udvalg af bøger omkring akvarier, akvariefisk, fiskesygdomme og lignende. Vi har Back to Nature bøger og andre større serier inden for akvarie hobbyen. Se udvalget af akvarie bøger herunder.

pr. side
Viser 1 - 12 af 29
Viser 1 - 12 af 29