Filtre & pumper

Her finder du vores udvalg af akvarie filter, filtermåtter, tjekkiske lufthævert, slange og meget andet til at bygge dit eget akvarie filter. Vi tilbyder akvarie filter til mindre reje akvarier, startersæt og større stueakvarier her på siden. Søger du et bestemt akvarie filter, produkt eller mærke, så er du meget velkommen til at sende en mail m...

Her finder du vores udvalg af akvarie filter, filtermåtter, tjekkiske lufthævert, slange og meget andet til at bygge dit eget akvarie filter. Vi tilbyder akvarie filter til mindre reje akvarier, startersæt og større stueakvarier her på siden. Søger du et bestemt akvarie filter, produkt eller mærke, så er du meget velkommen til at sende en mail med din forspørgsel. Vi vil altid være behjælpelig med at finde præcis det akvarie filter du har behov for til dit akvarium.

Mere

Filtre & pumper 21 varer

Underkategorier

 • Filtermåtter

  Her finder du vores udvalg af filtermåtter til akvarier og filtersystemer. Vi har flere forskellige typer filtermåtter til HMF filter og andre filtersystemer.

 • Akvarie filter

  Her finder du vores udvalg af akvariefilter drevet på luft. Vi har et stort udvalg af filtre til akvariebrug.

 • Tjekkisk lufthævert

  Tjekkisk lufthævert - De tjekkiske lufthævert er udviklet specielt til at kunne producere en masse små bobler, som vil løfte vand i dit akvarium meget støjsvagt. Udover at tjekkiske lufthævert er støjsvage, så løfter de også mere vand end hjemmelavede klassiske stigrør da de tjekkiske lufthæveter har en større kapacitet idet at boblerne bliver lavet udefra og ind i røret. Vi kører med 3 størrelser af tjekkisk lufthævert: 16mm, 20mm og 25mm. Tjekkiske lufthævert kan med fordel bruges sammen med en luftpumpe til mindre akvarier

 • Luftpumper

  Her finder du din luftpumpe til akvarie, i kælderen eller stuen, vi har alle typer luftpumpe til akvarie. Vores luftpumpe til akvarie fås i flere forskellige størrelser, fra helt små luftpumper til akvarie startersæt, til større luftpumper der kan trække mere end et akvarie. 

  Vi fører luftpumper til akvarie fra følgende producenter: Tetra, Eheim & Sera. Vores luftpumper er nøje udvalgt ud fra pris, driftsikkerhed, ydeevne og generel kvalitet. Udvalget af luftpumper her på siden er begrænset i forhold til hvad vi kan levere af luftpumper, så søger du f.eks. en større luftpumpe til akvarie end dem som du kan finde her på siden, så skriv til os, da vi kan skaffe andre luftpumper fra andre producenter og leverandører inden for kort tid.

 • Powerheads / Akvariepumpe

  Her finder du akvariepumpe og powerheads eller cirkulationspumpe til dit filter. Vi har forsøgt at finde de bedste powerheads med et lavt energiforbrug og samtidig med så små dimentioner som muligt, så de passer ind alle steder. Vores akvariepumpe blandt de bedste powerheads på markedet, og findes i flere forskellige størrelser.

pr. side
Viser 1 - 12 af 21
Viser 1 - 12 af 21